Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser er gældende for alle leverancer fra Designerhuset.dk.

 

Designerhuset.dk

v/ Stensbjerg El ApS

CVR. 35039163

Vordingborgvej 88

4681 Herfølge

+45 71 96 99 92 

info@designerhuset.dk

 

Fortrydelsesret 
Du har 30 dages retur- og fortrydelsesret på dit køb på Designerhuset.dk fra modtagelsen af din vare.
Du skal inden fortrydelsesfristens udløb kontakte os på info@designerhuset.dk for at gøre opmærksom på, at du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret. Fortrydelsesformularen vil altid være vedhæftet din ordrebekræftelse.

Alternativt kan den hentes her: https://www.emaerket.dk/external-files/pdf/standardfortrydelsesformular.pdf


En ordre kan ikke fortrydes ved manglende afhentning af vare eller nægtet modtagelse af vare.

 

Returnering
Du skal returnere din ordre til os uden unødig forsinkelse og senest 30 dage efter, at du har modtaget din pakke. 

Returneringsomkostninger afholdes af køber. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet, udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængigt af varens handelsmæssige værdi.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det betalte beløb tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger. Dette gælder dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit valg af anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder.

Tilbagebetaling af købsbeløbet sker uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde købet. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget returvaren, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for større møbler og lamper eller lamper til en værdi af over 8.000 kr.: Udgifterne for returnering i sådanne tilfælde forventes højst at beløbe sig til ca. kr. 250 kr.

 

Hvis du fortryder købet skal varen sendes til:

Designerhuset.dk

Vordingborgvej 88

4681 Herfølge
 
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Levering
Levering af varer fra Designerhuset.dk anses for sket, når forbrugerne har fået varen udleveret.
Forsendelsen sker via GLS eller anden dansk registreret fragtmand.

Leveringstid er typisk 3–5 dage såfremt varen er på lager i butikken. Forventet leveringstid bekræftes altid i mail, og såfremt leveringstid ikke kan overholdes, kontaktes køber via mail eller telefon inden for 2 arbejdsdage for aktuel leveringstid.
Vi tilbyder fragtfri levering på alle ordre over 499 kr. inkl. moms. Ordrer under dette beløb leveres mod et fragtgebyr på 39 kr.
Levering sker til nærmeste GLS pakkeshop med mindre andet er aftalt.
Vi tilbyder i udgangspunktet kun levering til danske husstande og kun til brofaste øer.

 

Betaling
Vi modtager følgende betalingsmidler: Dankort, VISA, MasterCard, JCB, American Express. Alle betalingskort modtages gebyrfrit.
Mod forudgående aftale kan vi tilbyde kontooverførsel eller betaling via MobilePay, kontakt os da førend bestilling afgives. Vær opmærksom på, at kontooverførsel ikke er dækket af indsigelsesordningen.

Alle priser på Designerhuset.dk er opgjort i DKK og alle priser er inkl. moms.

Beløbet hæves først på dit betalingskort, når varen afsendes eller afhentes.

 

Reklamationsret
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret eller ombyttet, få pengene retur eller få afslag i prisen afhængigt af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for “rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget vil reklamationen altid være rettidig.
Kontakt os på info@designerhuset.dk ved ønske om reklamation inklusiv angivelse af ordrenummer og beskrivelse af årsagen til reklamation. Vi vil herefter kontakte dig og aftale nærmere omkring returfragt. Hvis reklamationen er berettiget afholder designerhuset.dk fragtomkostninger på returneringen.

 

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med Designerhuset.dk har vi brug for oplysninger som dit navn, adresse, telefonnummer og mailadresse. Oplysningerne er udelukkende til brug for levering af din vare. Oplysningerne opbevares i vores kundekartotek og kan til enhver tid tilbagekaldes.
Dine oplysninger anvendes eller videresælges ikke til en tredjemand, og benyttes ikke til direkte markedsføring med mindre dette er accepteret særskilt.

Personoplysningerne registreres hos Designerhuset.dk v/ Stensbjerg El ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes automatisk.

 

Den dataansvarlige på www.designerhuset.dk er indehaver Lasse Aagaard Hansen.

 

Som registreret hos Designerhuset.dk v/ Stensbjerg El ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@designerhuset.dk

 

Klageadgang
Hvis du ønsker at klage over dit køb, bedes du rette henvendelse til info@designerhuset.dk eller på telefon +45 71 96 99 92.
Såfremt det ikke er muligt at finde en tilfredsstillende løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn, såfremt betingelserne er opfyldt.
 

Se på mere på www.forbrug.dk/Klagemuligheder/Klager-over-koeb-i-Danmark/Saadan-klager-du
 

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens vej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

* Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her http://ec.europa.eu/odr

 

 

Ved spørgsmål til ovenstående eller spørgsmål generelt er du velkommen til at kontakte os. Find kontaktinformation øverst på denne side eller under menupunktet Kontakt.

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret 1. maj 2017.