Om os

Vi er fysisk beliggende ved en eksisterende belysningsforretning på adressen Vordingborgvej 88, 4681 Herfølge. Herfra modtager vi din ordre på designerhuset.dk og afsender din pakke til dig. Det er også muligt at vælge afhentning i vores butik. Du kan parkere ved butikken.

 

I butikken har du mulighed for at se et bredt udvalg af vores varer, samt modtage rådgivning og vejledning omkring designerhuset.dk’s produkter. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 71 96 99 92 inden for vores åbningstider: mandag–torsdag kl. 9–17.30, fredag kl. 9–18 og lørdag kl. 10–14. Udenfor almindelig åbningstid kan vi kontaktes via info@designerhuset.d. Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt og senest inden for 2 arbejdsdage.

 

Vores fysiske butik er del af Lysmesteren og er godkendt forhandler af blandt andet Louis Poulsen og LE KLINT. Vores medarbejdere deltager derfor løbende i relevante kurser, og kan give dig god rådgivning i forbindelse med dit køb af designerlamper.

Vi tilbyder et bredt sortiment af belysning til enhver prisklasse og smag. På designerhuset.dk og i vores butik tilbyder vi desuden interiør og diverse tilbehør til det stil– og kvalitetsbevidste hjem.

 

Designerhuset.dk er en e–mærket netbutik, og vi arbejder derfor efter e–mærkets retningslinjer, både i forhold til levering, betalingsvilkår og reklamation. Læs nærmere om dette under Handelsbetingelser.

 

For at foretage et køb på designerhuset.dk skal du igennem 5 trin:

 

  1. Find den eller de varer du ønsker, læg dem i indkøbskurven og gå herefter til kassen
  1. Indtast dine personlige oplysninger
  1. Vælg forsendelses- og betalingsmåde
  1. Godkend vores forretningsbetingelser
  1. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet